Woensdag 29 juni – eetkamer Heugem

Naast de wekelijkse HOESKAMER HEUGEM op maandagmiddag gaat SMILE maandelijks op elke laatste woensdag van de maand van 12.00 tot 15.00 uur de EETKAMER HEUGEM houden! De eerstvolgende editie is woensdag 29 juni 2022

In het kader van voorlichting over gezond eten en gezellig samenzijn  kunt hier genieten van een kwaliteits- en gezond 3-gangen menu verzorgd door de chef-koks van Pombella. Het menu wordt vooraf op de website van SMILE (www.smile043.nl) bekend gemaakt. U krijgt van de chef-koks uitleg over de geserveerde gerechten en er is gelegenheid om hun vragen te stellen.

Na afloop is er gratis koffie/thee met wat lekkers om gezellig na te praten want genieten en gezelligheid staat bij SMILE altijd voorop. Wilt u deze dag compleet maken wandel dan gratis mee met de SMILE-wandelgroep voorafgaande aan de lunch. Verzamelen om 10.00-10.15 uur op het sportpark Heugem, vertrekken om 10.15 uur.

We vragen voor deze middag een eigen bijdrage van €10,- per deelnemer en aanmelden is vereist. U kunt dit doen tijdens de activiteiten van SMILE in de kantine van RKHSV op het sportpark Heugem. U kunt dan ook gelijk uw bijdrage betalen. Ook kunt u mailen naar info@smile043.nl o.v.v. eetkamer Heugem en de datum van uw deelname (u krijgt dan een betaallink via de mail gestuurd).

Menu woensdag 29 juni 2022

Romige prei soep geserveerd met frisse Aiolie en brood
Voorgerecht
Rijkelijk gevuld Eiertaartje met bladspinazie, crème van doperwten en beurre blanc van citroengras
Hoofdgerecht
Mousse van Boerenyoghurt met compote van zomers fruit en chocolade munt
Nagerecht