SMILE officieel gestart

Maandagmiddag 25 november 2019 gaf wethouder Bert Jongen het officiële startsein voor de activiteiten van het vernieuwend concept/initiatief SMILE, bedacht door vrijwilligers van RKHSV Heugem-Randwijck, in aanloop van en gedurende de verbouwing van het sportcomplex in MaastrichtZuid-Oost. Samen met Ralph Mak, een van de oprichters, werd een mooi aankondigingsspandoek onthuld door de wethouder.

Voorafgaand werd stichting SMILE kort gepresenteerd door Ralph Mak, een van de oprichters van deze stichting. Door het noemen van enkele concrete voorbeelden werd snel duidelijk gemaakt waar SMILE voor staat en aan zit te werken. Een mooie (beweeg)toekomst is aanstaande!

Aansluitend gaf MVV Old Stars de aanwezigen een demonstratie van Walking Football⚽️; een nieuwe voetbalvariant op een aangepast tempo.

En dat alles tijdens de eerste verjaardag van de hoeskamer Ut groete gelök. Een mooie (en zonnige) dag. Dank aan alle deelnemers en bezoekers, graag tot een volgende keer.