Vrijwilligers gezocht

Voor verschillende activiteiten doet SMILE graag een beroep op vrijwilligers. Vrijwilligers die iets willen betekenen voor hun buurtbewoners en die een steentje willen bijdragen. Misschien ben je een kei in organiseren en wil je anderen hier graag bij helpen. Of ben je een hobbyfotograaf die zijn portfolio graag uitbreidt of woon je al sinds jaar en dag in Heugem en ben je bereid om je brede netwerk te delen. Iedereen heeft wel een bepaald talent en wij komen graag in contact met jou.

We zoeken enkele vrijwilligers binnen onderstaande thema’s:

Activiteitenvrijwilligers

De activiteitenvrijwilligers kunnen helpen bij de voorbereiding en/of tijdens de uitvoering van een activiteit of evenement helpen met bijvoorbeeld: het vooraf uitzetten van een wandeling, het regelen van koffie en thee, helpen met op- en afbouwen bij een sportdag, assisteren bij een workshop etc.

Communicatievrijwilligers

De communicatievrijwilligers kunnen ondersteuning bieden bij het onder de aandacht brengen van de verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld door het schrijven van leuke teksten, het maken van foto’s en video’s, het verspreiden van flyers en input leveren voor de nieuwsbrief etc.

Uiteraard kijken we samen wat jij leuk vindt om te doen en waar je goed in bent! Heb jij een talent die niet staat benoemd maar denk je dat dit een bijdrage kan leveren aan SMILE? Dan horen we dat natuurlijk ook graag. Indien je meer informatie wilt of je wil opgeven als vrijwilliger, dan kan dat via info@smile043.nl.