Walking Football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Dankzij Walking Football kun je ook ‘op leeftijd’ van het spel genieten. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd….en dan nog eens de 3e helft….

Walking voetbal

RKHSV en SMILE

RKHSV start in samenwerking met SMILE een Walking Football team. We zoeken nog meer spelers. Liefst 55 plus maar er mogen ook dispensatie spelers vanaf 50 jaar meedoen. Een teamleider, verzorger, trainer is ook welkom.

SMILE is een verbindingsproject waar sport, elkaar ontmoeten in een andere omgeving dan de dagelijkse situatie en integratie voor alle doelgroepen (jongeren, ouderen, mensen met een beperking) centraal staat en mogelijk is. Zo lang mogelijk door blijven gaan met bewegen. Een goed voorbeeld (trend) is het Walking Football.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Voetbal houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte uitkomen. Deze regels zijn erg belangrijk. Het is immers gèèn veteranen voetbal.

Doe gezellig met ons mee en meld je aan.
Namens het Walking Football Promotie team

William Bartels en Harry Schobbe

WANNEER: iedere vrijdag van 19.00 – 20.00 uur

VOOR WIE: geschikt voor senioren

KOSTEN: €2,50 per deelname

WAAR: Sportpark Heugem, Gronsvelderweg 90, 6229VN Maastricht

AANMELDEN: stuur een mail naar info@smile043.nl of meld je aan via ons aanmeldformulier