Walking Football in Heugem

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm vanaf 50 jaar of ouder die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn (vanaf 60 jaar kan dit in competitieverband). Het motto: door Walking Footbal kun je een leven lang van voetbal blijven genieten!

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld, 6 tegen 6 wordt gespeeld. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte toegespeeld worden (op de website www.KNVB.nl vind je de uitgebreide spelregels voor Walking Football).

Uiteraard kun je wel bewijzen dat je je voetbalstreken nog altijd niet verleerd bent. Na afloop napraten en oude voetbalverhalen vertellen in de gezellige sportkantine hoort er natuurlijk ook bij. Gezellig toch!

Wanneer en waar?
Vanaf 1 oktober elke vrijdag van 19.00 – 20.00 uur op het Sportpark Heugem-Randwijck, aan de Gronsvelderweg. Deelname kost € 2,50 per keer. Vooraf ontvangt u, na betaling, in de sportkantine een deelnameticket. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom en kan deelnemen.

Aanmelden
U kunt zich nu aanmelden voor het Walking Football via info@smile043.nl.