NIEUW – recreatieve duurloop

NIEUW bij SMILE, in samenwerking met Run for Fun Maastricht with a SMILE: een RECREATIEVE DUURLOOP vanaf sportpark Heugem, elke eerste zaterdag van de maand, vertrek 9.30 uur.

Wat is een duurloop?
Een duurloop is een loop waarbij het uithoudingsvermogen op de proef gesteld wordt. Dit betekent dat je tijdens deze hardlooptraining zo lang mogelijk op een gelijk tempo rent, zodat je het uithoudingsvermogen verbetert. Elke keer als je dus een duurloop oefent, wordt het uithoudingsvermogen beter.

Het tempo ligt tussen 8 en 11 km/u dus voor iedere recreatieve loper is meedoen mogelijk. Eerste duurloop is zaterdag 4 juni aanstaande, daarna elke eerste zaterdag van elke maand, vertrek is telkens om 9.30 uur dus wees op tijd op locatie.

Aanmelden kan via info@smile043.nl of via https://smile043.nl/aanmelden/.

* In samenwerking met Run for Fun Maastricht with a SMILE!