Deelnemers gezocht

Deelnemers gezocht voor een studie naar leefstijl en hersengezondheid

Kan een gezonde leefstijl de hersengezondheid verbeteren?

Dat is wat onderzoekers van de FINGER-NL studie willen weten.

Binnen de FINGER-NL studie wordt gekeken naar het effect van een combinatie van leefstijlaanpassingen op de hersengezondheid. Deelnemers doorlopen een tweejarig leefstijlprogramma dat zich richt op verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor de hersengezondheid: lichaamsbeweging, geheugentraining, hart- en vaatgezondheid, voeding, slaap, ontspanning en sociale activiteiten.

De onderzoekers van de Universiteit Maastricht zijn nog op zoek naar deelnemers! Bent u tussen de 60 en 80 jaar oud, is er nog wat ruimte voor verbetering in uw levensstijl, maakt u zich weleens zorgen over uw geheugen of heeft u een familielid met dementie? Dan komt u mogelijk in aanmerking!

Aanmelden kan via https://hersenonderzoek.nl/lopende-onderzoeken/finger-nl of mail naar fingernl-np@maastrichtuniversity.nl