“Bevrijd je voetendag” – vrijdag 29 september 2023

Stichting SMILE – Koraal organiseren samen “Bevrijd je voetendag” op vrijdag 29 september 2023

Loop, ren, speel, dans en oefen zonder schoenen!

Doe ook mee met de Bevrijd je voeten dag met de (klein)kinderen, ouders, opa en oma naar het blote voeten pad en voetafdrukken maken. Geniet na afloop een bijzonder gezonde lunch verzorgd door Pombella. Iedereen is welkom jong of senior om deze blote voetendag te beleven. Tijdens het voeten-pad wordt de gezellige muziek verzorgd door DJ William, bekend vanuit “Dansen in het Park”.

Waarom “Bevrijd je voetendag”?

De voet is de slaaf van de schoen. De voet is niet meer vrij om te bewegen maar moet de schoen volgen. De voet vraagt juist om die beweging.

Doe die korsetten eens uit. Bevrijd je voeten!

Dus weg met die schoen! Anders loop je vast. Letterlijk en figuurlijk. Op “Bevrijd je voetendag” heeft iedereen aandacht voor zijn of haar voeten.

Uit met die schoenen. Loop, ren, speel, dans en oefen op blote voeten. Krijg weer contact met je voeten, met jou.

Op 29 september lopen we allemaal een tijdje op blote voeten. Om te voelen wat dat ook alweer was, die vrije beweging van de voeten. Voeten waarmee je de wereld aan kan.

Op deze ochtend zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven over uw voeten: een podoloog, fysiotherapeut, orthopeed, voetpedicure.

Programma vrijdag 29 september van 13:00-15:00

Locatie: Tuin Koraal locatie Huize Maasveld, Maasvelderweg 15, 6229 XT Maastricht.

Deelname is gratis inclusief gezonde snack van Pompella en een gratis drankje.


Aanmelden voor deze bijzonder interessante en gezellige “Bevrijd je voetendag” kan via de mail van info@smile043.nl of de website van Stichting SMILE.

Deze bevrijd je voetendag wordt mogelijk gemaakt door Koraal-Dela-Stichting SMILE-Pombella- Fysiotherapie Move2Perform.